Företagshälsovård

Företagshälsovård förebygger sjukskrivningar och sjukvård genom att fokusera på hälsovård som håller personalen frisk. Om de anställda mår bra, så kommer också företaget må bra. Ett friskt företag har en hälsosam personal!

Vi tillhandahåller olika paket utifrån era behov: hälsoundersökning med sjuksköterska, läkarbesök, psykolog, sjukgymnast, kostrådgivning och massage.

Företagshälsovård i Uppsala

I Uppsala erbjuder vi både färdiga företagshälsopaket, men skräddarsyr även för ert företags exakta behov.

Företagshälsovård för kropp och själ

Hos sjuksköterskan får kunden gå igenom sina levnadsvanor och samtala kring kost, motion, stress, alkoholkonsumtion m.m. Grundläggande undersökningar utförs samt de vanligaste blodproverna tas. Om ni beställer Hälsoundersökning Plus ingår även ett läkarbesök efter att provsvaren analyserats. Där går ni igenom prov- och testresultaten samt gör en grundläggande läkarundersökning. Om behov finns går det även att träffa psykolog, sjukgymnast och kostrådgivare. Vi erbjuder även massage hos oss eller, om ni vill, på plats hos er.

Om kropp och själ mår bra är chansen större att engagemang och fokus läggs på det som är viktigt med glädje och närvaro. Vi vill att era anställda ska trivas på sin arbetsplats, känna sig inspirerade och vara en del av den hälsosamma utvecklingen.

Livet är till för att njutas, på sin arbetsplats och sin fritid, och det gör vi främst när vi mår som allra bäst!

Var erbjuder ni företagshälsovård?

Uppsala

Adress: Industrigatan 29, 753 42, Uppsala

Samarbetspartners

MKCareSweden samarbetar med Coronapassport, Life Genomics, Unilabs, Harmony Prenatal Test, ActiWay och Eurofins.