Företagshälsovård

Företagshälsovård förebygger sjukskrivningar och sjukvård genom att fokusera på hälsovård som håller personalen frisk. Om de anställda mår bra, så kommer också företaget må bra. Ett friskt företag har en hälsosam personal!

Vi är en flexibel företagshälsa där vi tillsammans med företag arbetar planmässigt med hälsan inom företag utifrån psykiska, fysiska och sociala faktorer. Syftet är att skapa en arbetsmiljö som är av god kvalitet för alla. Vi tillhandahåller olika paket utifrån era behov: hälsoundersökning med sjuksköterska, läkarbesök, psykolog, sjukgymnast och friskvårdsmassage. 

Intresseanmälan

I Uppsala erbjuder vi både färdiga företagshälsopaket, men skräddarsyr även för ert företags exakta behov.

Företagshälsovård för kropp och själ

Företagshälsovård kan bland annat hjälpa till med förebyggande insatser för en god arbetsmiljö. Vår företagshälsovård erbjuder flera olika delar som är viktiga för att uppnå en god arbetsmiljö. Företagshälsan kan bland annat utföra hälsoundersökningar och läkarundersökningar. Vid risk för psykisk ohälsa i arbetet kan samtal med psykolog förebygga och åtgärda problematik på individ, grupp- och organisationsnivå. Vid belastningsproblematik kan en sjukgymnast stötta till en sundare arbetsmiljö samt hjälpa till med arbetsredskap efter förutsättningar och behov för arbetsplatsen. 

Hälsoarbetet inom företag kan se olika ut och anpassas alltid därefter. För de som blivit sjuka kan även företagshälsa även hjälpa till med stöd till arbetsanpassning, rehabilitering och sjukskrivningar. 

Om kropp och själ mår bra är chansen större att engagemang och fokus läggs på det som är viktigt med glädje och närvaro. Vi vill att era anställda ska trivas på sin arbetsplats, känna sig inspirerade och vara en del av den hälsosamma utvecklingen.

Livet är till för att njutas, på sin arbetsplats och sin fritid, och det gör vi främst när vi mår som allra bäst!

IMG_3704

Var erbjuder ni företagshälsovård?

Uppsala

Adress: Industrigatan 29, 753 42, Uppsala

Samarbetspartners

MKCareSweden samarbetar med Life Genomics, Eurofins, Unilabs, Synlab, Harmony Prenatal Test och Epassi.