Kostrådgivning

Hos oss får du träffa Sofie, som är utbildad licensierad kostrådgivare och är utbildad via PT Distans. 

VAD KAN DU FÅ HJÄLP MED?

Sofie hjälper dig med det du eftersträvar kring kosten; det kan vara viktminskning, viktökning, bygga muskler, kosthållning relaterat till livsstilssjukdomar ex. diabetes och högt blodtryck, alternativt bara att få en överblick över din kosthållning generellt. Du kan exempelvis få hjälp med individanpassade kostscheman. 

FILOSOFI

Sofies filosofi är att du ska få en hälsosam syn på mat utan förbud, samt att det ska resultera till en hållbar livsstil för dig. Hon har även specialinriktning när det kommer till återhämtning efter ätstörningar.

INFÖR DITT BESÖK

Inför första besöket ska du fyllt i en matdagbok som Sofie skickar ut via e-mail, detta för att hon ska kunna få en överblick i hur det normala kostintaget ser ut.

UNDER BESÖKET

Vid besöket kommer ni att prata igenom den nuvarande kosthållningen, vad dina mål är och vad du vill få ut av en kostförändring. Sedan läggs en gemensam plan upp för fortsatt arbete antingen tillsammans med Sofie, eller självständigt hemma. 

VAD INGÅR?

Under ett konsultationsbesök ingår även BIA-mätning, blodtryck och puls. Valfria blodprover kan tilläggas om det önskas mot kostnad.